Knjiga – Galaktična pravljica

20,00

Preživljamo zahtevne čase. Staro še ni odšlo, novo pa se še ni realiziralo. Smo v vakumu, tako rekoč, ne ptič, ne miš, niti netopir. V tem trenutku je potrebno prisluhniti sebi, svojemu telesu, prisluhniti svojim občutkom, notranji intuiciji in ji v celoti slediti. Celotni svet se temeljito spreminja. Nivo energije se dviguje in bistveno spreminja. Pritiska na naše telo, psiho, čustva, življenje in na vse dogodke okoli nas.

Vsebina knjige je produkt dolgoletnega delovanja, razmišljanja, raziskovanja, pogovor z različnimi ljudmi, poslušanja raznih videov, prebiranja in proučevanja dogajanj v preteklosti, sedanjosti in kam vodi smer v prihodnosti itd.

Kategorija:

Opis

Življenje je zelo zanimivo, prijetno, zabavno in hkrati skrivnostno, turbulentno z veliko preizkušnjami, ki so samo učenje za našo dušo, življenje in razvoj.

Ta galaktična pravljica se odvija tukaj in sedaj. Nastala je, da bi se lahko vsakdo, ki čuti in se v njej prepozna, lahko spomnil svojega poslanstva. Zakaj sem tukaj? Kaj je dejansko moja naloga? Kaj naj bi jaz naredil in kaj je potrebno narediti? Kako naj to naredim? Zakaj smo v takšnem kaosu? Kaj je rešitev? Če obstaja rešitev, kje bom na koncu poti?

V knjigi sodelujejo osebnosti, ki jim zaupam, z veliko življenjskimi preizkušnjami, učenji, izkušnjami in osebnostno zrele osebnosti.

V knjigi sodelujejo Miranda Pavšič, Iris Zajec, Majda Grgič, Vesta Vanell in Miran Hauptman. Vsakdo od nas je prispeval svoj del k celovitosti Galaktične pravljice. Majda Grgič je prispevala nekaj svojih pozitivnih misli in mandale. Vesta Vanell je prispevala pesem o Mirku zdravilko, Iris Zajec in Miran Hauptman vsebinsko sooblikovanje knjige. Miranda Pavšič je vsebino pregledala, uredila in dodala svoja razmišljanja o modrosti življenja in lepe misli o spominjanju.

Zelo pomembno v sedanjem trenutku je spominjati se, spomniti se, zakaj smo tukaj in kakšno nalogo smo si zadali kot duša.

Vsebina knjige ima namen pomagati pri razmišljanju, premišljevanju o sebi, o svojem obstoju, kdo sem jaz, kam potujem, od kod prihajam. Pripomoček za doseganje notranje umirjenost v zahtevnem vmesnem času potovanja v novi čas zlate dobe vodnarja. Vsak po svoji presoji in kot skupina soustvarjalcev knjige, smo želeli z vami dragi bralci, podeliti tiste vizije, ki jih nosimo v svojih srcih in mislih.

Dodatne informacije

Vsebina knjige :